Site menü&içerik

Cuma 29/03/2024

Anket

EduPage'e hoş geldiniz

Sevgili Öğrenciler, Bu site üstünden artık ders programınıza, ders değişiklerinize ve daha birçok faydalı bilgiye ulaşabileceksiniz. Bu siteyi beğeneceğinizi ve faydalı bulacağınızı umut ediyoruz.

EduPage'e hoş geldiniz

• 09/09/2016

Sizlerin de gözlemdiği üzere ders programlarımız EduPage destekli bir sistem üzerinden yayınlanmaya başlamıştır. Bu sistem içerisinde ayrıca Not Defteri (ders içi her türlü değerlendirmeden alınan notları gösterir) ve Devamsızlık (dönem içinde saat bazında devamsızlıkları gösterir) modülleri bulunmaktadır.

Bu modüller teknik ekibimiz tarafından incelenmekte ve kullanıma uygun olup olmadıkları denetlenmektedir. Uygun görüldüğü takdirde bu dönem için bir şube üzerinde pilot uygulama yapılacak, başarılı sonuç elde edilirse de önümüzdeki dönemlerden itibaren sürekli olarak kullanılacaktır.

• Mobil kullanıcılar

Sevgili mobil kullanıcıları,

Ders programınızı cep telefonunuzdan da kontrol edebilirsiniz. iPad, iPhone veya Android cihazınız varsa, yerel uygulanmayı indirmek mümkündür.

Daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.

• Web Sayfasının Oluşturulma Tarihi
    17/02/2016 Okulumuzun Web Sayfası Şuan İnternet'e Yayınladı...

• Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi / Yabancı Diller Yüksekokulu
  • + (90) 286 218 00 18